FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger
Jeans til herre

Jeans til herre

Leder du efter jeans til herrer, der bare sidder, som de skal? Så behøver du ikke lede længere. Hos Kings & Queens gør vi en dyd ud af at udvælge herrejeans med et komfortabelt snit, og som føles behagelige at have på, samtidig med at de er en fryd for øjet. Hos os får du ikke enten eller - du får både og. I vores sortiment finder du jeans med et slim fit, regular fit og et baggy fit. Og hvad enten du er til den klassiske sorte variant eller den rå med forvaskede detaljer, har vi det, du søger. Kort sagt er der noget for enhver smag til både drenge og mænd. Gå på jagt i vores kongerige af populære jeansmærker, bl.a. Calvin Klein, Gabba, Tommy Jeans og Woodbird – tag et kig, du vil ikke fortryde det.
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Jeans til mænd er et must i garderoben


Herrejeans er uundværlige i enhver garderobe. Du kan nemlig bruge dem til alt fra skjorter, t-shirts og striktrøjer til fine sko, støvler og sneakers. Et par denimbukser er den allervigtigste basis item i din garderobe, fordi du kan style de samme jeans op og ned. I ét par herrejeans kan der derfor gemme sig et utal af looks – det afhænger nemlig helt af, hvilke øvrige dele du sætter dine jeans sammen med. Brug eksempelvis dine rå bukser med en sweatshirt til hverdag for et afslappet og casual look. Om aftenen kan du skifte sweatshirten ud med en skjorte og en blazer – på den måde giver du dine jeans et helt andet udtryk.


Herrejeans til enhver lejlighed


Vores store udvalg af jeans til herrer spænder vidt og bredt – og der er derfor noget for enhver smag og til enhver anledning. Uanset om du er til de klassiske jeans med den originale blå nuance, eller du er mere til de sprælske med rå vaskdetaljer, finder du det hos os. Gå efter et par sorte slimfit, hvis du ønsker et stilet og klassisk look til festlige begivenheder, og vælg gerne et par rustikke med hullede detaljer, hvis du er mere til et råt hverdagslook. Hos os kan du vælge det perfekte par herrejeans til kontorarbejdet, gymnasiet, koncerten, fodboldkampen eller fødselsdagsfesten – kort og godt til alle tænkelige lejligheder. Og fælles for alle vores jeans er, at komforten er i top.


Få jeans til herrer i høj kvalitet


Alle vores jeans til herrer er udvalgt til den stilfulde mand. Men vi har samtidig plukket vores sortiment af moderigtige jeans helt uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Hos Kings & Queens ved vi nemlig, hvor vigtigt det er, at jeansene sidder perfekt. Lange dage på arbejde eller til en middag kræver noget af komforten. Det nytter ikke, at dine jeans strammer de forkerte steder og føles ubehagelige. Og derfor er alle vores jeans utrolig behagelige at have på – selv på de aktive dage. Vores jeans-modeller er alle lavet i et blødt kvalitetsmateriale med stretch, som både sikrer den høje komfort og den høje kvalitet. Og du kan tilmed være sikker på, at dine herrejeans holder de næste mange år, hvis du passer godt på dem. Denim er et slidstærkt materiale, men husk på, at du ikke nødvendigvis behøver vaske dine jeans, hver gang du har haft dem på. Luft dem i den friske luft og vask dem med vrangen ud i koldt vand med meget lidt sæbe, når de trænger. Find din nye jeans-favorit blandt de mange trendy modeller her på siden