FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger
Undertøj til mænd

Undertøj til mænd

Når du skal føle dig godt tilpas i dit tøj, er det vigtigt, at komforten er høj fra inderst til yderst. Også selvom dit undertøj måske ikke bliver set af andre end dig selv.Fordi vi går op i modetøj til mænd, og gerne vil klæde dig på fra top til tå, har vi derfor naturligvis også et bredt udvalg af undertøj. På den måde kan du finde det hele hos os – og naturligvis fra kendte mærker som Calvin Klein og Tommy Hilfiger. Vi har undertøj til herrer fra størrelse S til XL i mange forskellige farver og modeller. Måske har du allerede nogle favoritter, du vender tilbage til igen og igen? Du finder hele vores udvalg af undertøj til mænd her på siden.
< 1 2 >
< 1 2 >

Behageligt undertøj til mænd

Undertøj skal ikke bare være stilfuldt og pænt. Det skal også i høj grad være behageligt at have på, uanset om du går i jeans eller sweatpants. Det samme gør sig gældende, uanset om du skal sidde på en kontorstol eller en cykel: Der skal være plads til det hele! Samtidig skal dit undertøj have god elasticitet, så du kan bevæge dig frit. Derudover er det også rart, når dit undertøj er fremstillet af bomuld, der kan opsuge fugt fra huden på varme dage. I vores udvalg af undertøj til mænd er der tænkt på det hele og sortimentet tæller både trunks med korte ben og boxershorts med lidt længere ben, afhængigt af hvad du fortrækker. Vi har også matchende tanktops og undertrøjer i basisfarverne hvid og sort, som passer til de fleste tights.


Billigt undertøj til herre

Mangler du nyt undertøj, men holder du af billige basisstyles i en god kvalitet til en god pris, har vi også mange muligheder.Blandt andet tilbyder vi forskellige mængderabatter, hvor du sparer penge ved at købe flere ens styles på samme tid. Vi har også færdigpakkede æsker med 3 tights eller boxershorts ad gangen til en god samlet pris. Særligt de prisvenlige sæt med 3 boxershorts fra Black Rebel er en favorit blandt vores kunder, når der skal købes nyt basisundertøj til kommoden eller tøjskabet. Her får du nemlig 3 behagelige tights til en god stykpris og der er flere forskellige farvekombinationer at vælge imellem. Hvis du godt kan lide de smarte underbukser fra Tommy Hilfiger og Calvin Klein er der også her gode besparelser, hvis du køber en pakke med flere tights eller boxershorts ad gangen.Tjek hele vores udvalg af undertøj til herre her på siden og find netop de produkter, du står og mangler.


Fri fragt på undertøj til mænd

Hos Kings & Queens har vi altid fri fragt, når du vælger Click & Collect som leveringsmetode. Den går ud på, at du får sendt din pakke til en af vores landsdækkende fysiske butikker og afhenter den dér. Det har den fordel, at du kan prøve dit nye tøj direkte i butikken og derfor også bytte til en anden størrelse med det samme, hvis du har brug for det. Vælger du at få sendt dit nye tøj til en pakkeshop, er der derimod fri fragt fra 499 kroner med GLS. Mange af vores kunder vælger derfor at supplere deres indkøbskurv op med undertøj, når de handler hos os. Undertøj er nemlig noget, der alligevel skal udskiftes løbende – så hvorfor ikke købe dette sammen med den T-shirt eller skjorte, du alligevel bestiller og dermed opnå fri fragt? Det giver dig mere værdi for pengene og det benytter mange af vores andre kunder sig allerede af. Du kan læse mere om vores leveringsmuligheder her.


Hurtig levering og gratis ombytning

Når du køber nyt undertøj til herre hos os, sørger vi for at sende dine varer indenfor 1-2 dage. Vi lægger derudover en pakkelabel i din pose, så du nemt kan sende eventuelle varer retur til os. Vil du gerne have byttet dit herreundertøj til en anden størrelse, betaler vi i øvrigt returfragten. Du er også altid velkommen til at bytte dine varer i en af vores fysiske butikker, som du finder her.