FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger
Sweatshirts til damer

Sweatshirts til damer

En dame sweatshirt er fantastisk på kølige dage på jobbet, i træningslokalet eller hjemme på sofaen. Det bløde stof føles behageligt mod huden og er nemt at bevæge sig i – og så har sweatshirts til damer en perfekt afslappet stil, der tiltaler de fleste. Samtidig kan en dame sweatshirt styles med det meste: Jeans, leggings eller måske en nederdel i denim på de lune dage. Det er sikkert også derfor, vores sweatshirts til kvinder er så populære. Her på siden finder du hele vores udvalg af sweatshirts til kvinder fra en lang række kendte brands.
< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >

Fede sweatshirts til kvinder

Vi har sweatshirts til damer i alle afskygninger. Her finder du derfor både sporty sweatshirts fra Nike og enkle basis sweatshirts i simple farver.Vi har også moderigtige sweatshirts med print fra Tommy Hilfiger og prisvenlige sweatshirts med statements fra eksempelvis VILA og JJXX.Er du mere til klassiske og stilfulde dame sweatshirts fra Calvin Klein, har vi flere smarte modeller at vælge imellem. Det samme gælder, hvis du gerne vil have en ny sweatshirt til damer i friske farver.Vores udvalg af fede sweatshirts til kvinder er med andre ord bredt og varieret. Du har derfor rig mulighed for at købe din nye dame sweatshirt online hos os. Vi leverer i øvrigt indenfor 1-2 hverdage, så du kan allerede begynde at glæde dig til at hoppe i din nye sweatshirt nu.


Billige sweatshirts til kvinder

Det behøver ikke være dyrt at være moderigtigt påklædt. Hos Kings & Queens har vi nemlig også billige sweatshirts til kvinder på hylderne. Særligt de smarte sweatshirts fra Pieces og VILA giver dig god mulighed for at blive smart klædt på til en god pris.Vi har også gode mængderabatter på udvalgte dame sweatshirts. Vi ved nemlig, at du bliver så glad for din nye sweatshirt, at du med garanti sagtens kan bruge en ekstra. Du kan også dele tilbuddet med din veninde eller søster. Så sparer I begge to penge, når I skal shoppe sweatshirts til kvinder.Nogle gange kan du også være heldig at finde særlige tilbud på en specifik dame sweatshirt eller en udgået model fra en række andre mærker. Hold derfor øje med siden her, hvis der er en sweatshirt, du går og drømmer om at eje. Måske er du heldig?


Med den rigtige pleje holder din sweatshirt længe

De fleste sweatshirts tåler vask ved 40 grader, men ofte er 30 grader tilstrækkeligt. Jo lavere temperatur du vasker ved, jo mere skåner du farver og tryk. Vasker du samtidig din dame sweatshirt med vrangen ud, passer du yderligere på både stoffet og et eventuelt print.Har du dyrket sport i din sweatshirt, og dermed svedt en masse, kan du med fordel vaske din trøje med det samme. Så opsuger den ikke mere sved end højest nødvendigt – og dermed minimerer du også risikoen for, at den kommer til at lugte.Har du ikke mulighed for at vaske din sweatshirt her og nu, kan du i stedet hænge den til tørre, inden du lægger den i vasketøjskurven.


Nemt at få en dame sweatshirt i den rigtige størrelse

Vores sweatshirts til kvinder fås generelt i 6 forskellige størrelser: XS, S, M, L og XL. Nogle mærker fører dog ikke alle størrelser, ligesom andre kører med dobbeltstørrelser.Når du skal finde størrelsen på en ny dame sweatshirt, skal du som udgangspunkt vælge den størrelse, du plejer. Er der tale om en dobbeltstørrelse, så vælg den mindste størrelse hvis du godt kan lide slimfit – og den største, hvis du hellere vil have, at din dame sweatshirt sidder en smule løsere.Læg også mærke til det generelle fit på trøjen. Enkelte sweatshirts har crop top, andre har et længere for- og bagstykke. Nogle sweatshirts til damer er i øvrigt smalle i modellen – og andre mere rummelige. Vi har sørget for at præsentere dig for en række gode produktbilleder, som giver dig en god idé om pasformen.Skulle du alligevel skyde ved siden af i forhold til størrelsen på din nye sweatshirt, har vi gratis ombytning til den rigtige. Både online og i vores fysiske butikker.Læs mere her.