Fri levering til butik
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

TOMMY HILFIGER JAKKER TIL DAMER

Tommy Hilfiger jakker til damer har været et sikkert hit hos moderigtige kvinder i mange år, og det er det fortsat. Vi forstår den store begejstring for og fascination af jakkerne fra det amerikanske modebrand, der har klædt mænd og kvinder på siden 1985, hvor virksomhedens første tøjkollektion så dagens lys. Jakkerne er nemlig i en liga for sig.

Her på siden har vi fornøjelsen af at præsentere dig for en verden af damejakker fra Tommy Hilfiger, der alle byder på høj kvalitet og flotte designs. Vi har samlet de lækreste styles fra Tommy Hilfiger ét sted, så du kan finde den perfekte jakke, hvad end det er en damejakke til vinteren, sommeren, foråret eller efteråret, du er på udkig efter.
Mest populære varegrupper
Damejakker
< 1 >
< 1 >

Tommy Hilfiger damejakker hitter hos kvinder i alle aldre

Hos Kings & Queens har vi fornøjelsen af at forhandle damejakker fra mange populære brands. Et af de mest populære brands er Tommy Hilfiger,
der er kendt for at designe, udvikle og fremstille damejakker i klassisk amerikansk design og af høj kvalitet.
De mange lækre jakker fra Tommy Hilfiger kan bruges til både hverdag og fest, og de kan bruges år efter år grundet den høje kvalitet.
Jakkerne kan bæres med stil af både unge og modne kvinder, så uanset din alder vil du også kunne finde en passende jakke i vores sortiment.

Damejakker fra Tommy Hilfiger til enhver årstid og enhver anledning

Hvad end vi befinder os midt i sommerperioden, eller om vinteren har gjort sit indtog, så findes der Tommy Hilfiger damejakker, der passer til årstiden.
Tommy Hilfiger designer nemlig damejakker til alle årstider. Nogle af disse jakker har vi samlet på denne side,
så du nemt og hurtigt kan finde den rette jakke.


Vores udvalg af Tommy Hilfiger damejakker består bl.a. af følgende:
Dunjakker, bomberjakker, vindjakker, denimjakker.

Om du skal vælge den ene eller anden type jakke afhænger ikke kun af årstiden, men også af din personlige stil og af dine præferencer.
I de kommende afsnit vil vi komme nærmere ind på, hvilke damejakker du kan købe fra Tommy Hilfiger hos os.

Smarte denimjakker og bomberjakker til kvinder fra Tommy Hilfiger

I vores store sortiment finder du bl.a. en række moderigtige denimjakker og bomberjakker til kvinder fra Tommy Hilfiger. Disse jakker kan bruges stort set hele året rundt,
og de kan anvendes både indendørs og udendørs. Denimjakkerne og bomberjakkerne egner sig godt til sommerbrug,
men kan også fungere som overgangsjakker.
En denimjakke fra Tommy Hilfiger er en vaskeægte klassiker, der kan gå til enhver anledning. Du kan f.eks. style jakken med en hvid t-shirt, et par jeans og sneakers for et afslappet look til hverdag.
Vi forhandler denimjakker fra Tommy Hilfiger med og uden motiver og i forskellige farver.
Tommy Hilfiger står også bag en masse flotte bomberjakker til kvinder. Bomberjakken er ligesom denimjakken en ægte klassiker, der bare skal være at finde i garderoben.
Med en bomberjakke fra Tommy Hilfiger vil du kunne holde dig varm og se strålende ud på samme tid – en ægte win-win-situation.

Varme dunjakker til kvinder fra Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger dunjakker er, ligesom bomberjakkerne og denimjakkerne fra samme mærke, meget populære. Den store popularitet skyldes ikke blot, at dunjakkerne er yderst praktiske,
idet de kan holde dig varm og komfortabel året rundt. Den store popularitet hænger også sammen med,
at jakkerne kommer i moderne og trendy designs.
De lækre dunjakker fra Tommy Hilfiger indeholder ægte dun, der byder på god varmeisolering og åndbarhed.
Du bliver dermed holdt varm uden at komme til at svede. Bl.a. af denne grund er en dunjakke fra Tommy Hilfiger et godt valg.

Valg af størrelse til din Tommy Hilfiger jakke

Hos Kings & Queens finder du Tommy Hilfiger jakker til damer i mange forskellige størrelser. Du finder jakkerne i både små og store størrelser – fra XS til XL.
Står du over for at skulle købe din allerførste Tommy Hilfiger jakke, så ret med fordel dit blik mod vores størrelsesguide,
så du finder den helt rigtige størrelse. Jakkerne er lidt små i størrelserne, hvorfor du muligvis skal vælge en større størrelse, end du er vant til.
Husk, at vi tilbyder gebyrfri ombytning, hvis du er så uheldig at vælge den forkerte størrelse.

Tommy Hilfiger byder på damejakker for enhver smag

Om det er en kort, lang, tynd eller tyk damejakke, du ønsker fra Tommy Hilfiger, så kan du få dét, som du er på udkig efter. Tommy Hilfiger jakker findes nemlig i mange designs, materialer, pasformer og tykkelser. Vi tror og håber derfor, at du også vil kunne finde din drømmejakke i vores sortiment.

Har du svært ved at overskue de mange jakker fra Tommy Hilfiger online, så har du mulighed for at besøge en af vores fysiske butikker. Vi har adskillige Kings & Queens butikker rundt omkring i Danmark, så der er også en butik nær din bopæl.

Fuldend dit look med en pæn og praktisk jakke

En jakke udgør det yderste lag af ethvert outfit, og derfor er det helt naturligt et element, der får rigtig meget opmærksomhed.
Af følgende grund betaler det sig at købe en flot og moderne jakke.
I den forbindelse vil du aldrig kunne gå helt galt i byen ved at købe en af de moderigtige jakker eller frakker fra Tommy Hilfiger.
Hvad angår stylingen, så kan du bl.a. lade dig inspirere af vores produktbilleder. Her får du nemlig eksempler på,
hvordan du kan style din nye damejakke fra Tommy Hilfiger.

Hurtig levering og gratis ombytning ved køb af Tommy Hilfiger damejakker

Hos Kings & Queens byder vi på mange kundefordele, og disse fordele kan du selvfølgelig også tage del i, når du shopper Tommy Hilfiger damejakker.
Hos os får du fordele som hurtig levering, gratis ombytning og mulighed for at prøve jakkerne i en af vores butikker.
Bemærk desuden, at vi foruden jakker også tilbyder leggings, t-shirts, shorts, hættetrøjer, skjorter og meget andet fra Tommy Hilfiger. Er du derfor lige så vild med Tommy Hilfiger og deres tøj, som vi er,
så vil vores sortiment helt sikkert fange din interesse. Vi får jævnligt nye styles hjem, så hold godt øje med vores sortiment.