FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

TOMMY HILFIGER UNDERTØJ

"Classic, American, Cool". Det er mantraet hos Tommy Hilfiger og undertøjskollektionen er ingen undtagelse. Det smarte Tommy Hilfiger undertøj er nemlig indbegrebet af den velkendte stil hos modehuset. Her kan du således finde Tommy Hilfiger undertøj i form af klassiske basisstyles i de nærmest ikoniske Hilfiger-nuancer: navy, rød og hvid. Du kan også shoppe Hilfiger undertøj i smarte modefarver i takt med at nye kollektioner kommer på gaden. Udvalget er desuden også stort, uanset om du er til iøjnefaldende logoer på elastikkanten på dit Tommy Hilfiger undertøj eller i stedet er vild med et diskret udtryk. Vi har Tommy Jeans undertøj til alle køn og flere af vores produkter er blandt vores kunders absolutte bestsellere. Måske får du dig også en ny favorit indenfor undertøj med modellerne fra Tommy Hilfiger? .


< 1 2 >
< 1 2 >Tommy Hilfiger undertøj til alle

Undertøj fra Tommy Hilfiger passer til alle, som holder af den afslappede og let sporty stil. Du finder derfor både Tommy Hilfiger undertøj til kvinder i form af bh'er, trusser, g-strenge og braletter – og klassisk Tommy Hilfiger undertøj til mænd. Fælles for alle de mange styles er, at de er fremstillet af blødt og elastisk bomuld, som er rart at have på. Samtidig er materialerne af høj kvalitet og designet uovertruffent, så det hele holdes godt på plads. Uanset om du trækker i en bh eller et par tights. Du finder alle vores modeller indenfor Tommy Jeans undertøj her på siden og kan ved hjælp af sorteringsfunktionen øverst snævre udvalget af produkter ind, så det matcher dine behov og ønsker samt undertøjsstørrelse.


Undertøj fra Tommy Jeans til alle situationer

Tommy Jeans Undertøj er mere end bare boxershorts, tights, bh'er og trusser. Særligt hvad angår damekollektionen. Den byder nemlig også på trendy badetøj og praktiske leggings, som kan bruges på både kølige dage og i træningscenteret – eller blot til behagelig hjemmehygge. Tommy Hilfiger undertøj er desuden behageligt at have på i alle situationer, fordi tøjet både føles rart mod huden og yder den støtte, der er nødvendig. Dit Tommy Hilfiger undertøj er derfor ikke forbeholdt én given situation, men kan bruges til både hverdag, sport og fest. Mangler du dameundertøj kan du endda vælge Tommy Jeans undertøj med feminine blonder, og dermed kombinere det fine med det praktiske.


Tommy Jeans undertøj i et væld af farver

Tommy Jeans undertøj bliver hos de fleste en favorit og mange går derfor udelukkende i Hilfiger undertøj, når først de har prøvet en af de lækre styles. At du altid bærer det samme undertøjsmærke, behøver dog ikke gå udover forskelligartetheden i din garderobe. Tommy Hilfiger undertøj fås nemlig i mange forskellige farvekombinationer. Er du til rolige og afdæmpede farver, er vores Tommy Jeans undertøj i de klassiske nuancer helt sikkert valget for dig. Kan du derimod godt lide at have lidt andre farver på dit Hilfiger undertøj, er modellerne med kantbånd i kontrastfarver i stedet en overvejelse værd. Du kan også kaste blikket på sæsonnyhederne i nye spændende nuancer og farvekombinationer. Du finder altid hele vores udvalg af Tommy Hilfiger undertøj her på siden og kan derfor nemt danne dig et overblik over de mange muligheder.


Tommy Hilfiger undertøj i din størrelse

Afhængigt af style og model fås Tommy Hilfiger undertøj i størrelserne XS til XL. På nær varianterne i blondestof, er undertøjet fremstillet af en blanding af bomuld og elastan, som gør stoffet blødt og elastisk. Samtidig er der valgt stof af en høj kvalitet og vævning, så dit Hilfiger undertøj holder formen ved almindelig vask. Derfor kan du i de fleste tilfælde vælge den størrelse Tommy Jeans undertøj du plejer at bruge. Skulle du alligevel komme til at bestille den forkerte størrelse hjem, er der ingen grund til at ærgre dig. Vi har nemlig gratis ombytning til en anden størrelse, også når du handler online. Du returnerer blot dit Tommy Hilfiger undertøj ved hjælp af den vedlagte pakkelabel. Så sørger vi for at sende den rigtige størrelse til dig i stedet. Du er desuden også velkommen til at bytte dit Tommy Jeans undertøj i en af vores landsdækkende fysiske butikker, som du finder her.