Fri levering til butik
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

GLOBAL FUNK TIL KVINDER

Global Funk er et ungt brand med et feminint udtryk, som samtidig har en tilpas rå og funket attitude. Mærket tager afsæt i denimmoden og er især kendt for sine jeans, nederdele og kjoler i det evigt smarte denimstof. Global Funk byder dog også på en lang række populære styles i quiltet stof. Især de smarte jakker er letgenkendelige i gadebilledet med deres klassiske og rå udtryk i skøn forening. Her på siden finder du hele vores udvalg af styles fra Global Funk. Vi har desuden kun 1-2 dages leveringstid så du hurtigt kan hoppe i dine nye jeans eller en af de andre spændende modeller. Hvilke styles fra Global Funk er dine favoritter?< 1 >
< 1 >

Global Funk siden 2003

Global Funk er en del af danske Message, som i forvejen huser flere spændende undermærker og har en solid viden om mode samt stor erfaring indenfor tøjdesign. Alt sammen noget, som kommer til udtryk i alle de forskellige styles fra Global Funk. Sådan har det været siden opstarten i 2003. Det centrale element i designet hos Global Funk er det afslappede og lidt rå denimlook. Både alene i form af de forskellige jeans, shorts og nederdele som enkeltstyles - men også med smukke kjoler, jakker og T-shirts som i deres stil passer perfekt til det kombinerede denimlook. Global Funk hylder nemlig den store alsidighed, der ligger i et par denimbukser: De kan både bruges på jobbet i kombination med en skjorte eller en bluse og til afslapning med en T-shirt eller sweatshirt. Et par jeans kan endda udgøre en del af festgarderoben, når de styles up med en smuk bluse og smarte accessories.


Vores mest populære styles fra Global Funk

En særlig klassiker hos Global Funk er de kendte signaturjeans Global Funk One. Modellen er højtaljet og har masser af stretch, hvilket gør den meget behagelig at have på hele dagen. Global Funk One jeans fås i flere versioner og hver ny kollektion byder på forskellige tilpasninger i forhold til detaljer og snit. På den måde matcher de nyeste One jeans fra Global Funk altid tidens tendenser indenfor mode. En anden meget populær style fra Global Funk er jakken Global Funk Even Intention. Det er en quiltet lang jakke, som fås i forskellige farver og er lun og behagelig både forår og efterår. Jakken lukkes med trykknapper, hvilket giver et fint og stilrent udtryk, samtidig med at du er praktisk klædt på. Farver, snit og detaljer på Even Intention jakken skifter fra kollektion til kollektion og selvom nogle farver går igen, er der altid nye spændende jakker at vælge imellem, når du shopper Global Funk hos Kings & Queens.


Global Funk på tilbud

Du kan sagtens være heldig at finde Global Funk på tilbud eller udsalg, når du handler hos os. Især hvis du går på opdagelse blandt modellerne fra tidligere kollektioner eller reststørrelser. Du finder alle vores Global Funk tilbud her på siden og kan ved hjælp af filterfunktionen sortere alle modellerne efter både pris og størrelse. På den måde kan du nemt finde de Global Funk tilbud der passer til dig. Vælger du levering som Click & Collect i en af vores fysiske butikker, får du i øvrigt gratis fragt på din ordre – uanset hvor meget du bestiller for. Du kan se en oversigt over vores butikker her.


Global Funk med hurtig levering og gratis ombytning

Det skal være nemt at købe tøj på nettet. Når du shopper Global Funk online hos os, giver vi dig således flere forskellige leveringsmuligheder – og sørger for at din pakke er fremme indenfor 1-2 dage. På den måde behøver du ikke vente længere en højst nødvendigt på at hoppe i dit nye smarte tøj fra Global Funk. Kender du endnu ikke Global Funk, og er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, behøver du desuden ikke fortvivle. Vi har nemlig gratis ombytning til en anden størrelse, hvis du skulle komme til at vælge forkert. Også når du handler online. Du udfylder bare retursedlen og sender dine Global Funk varer tilbage til os ved hjælp af den vedlagte pakkelabel. Så sender vi i stedet den rigtige størrelse til dig. Helt uden ekstra omkostninger. Dine varer kan naturligvis også ombyttes eller returneres i vores fysiske butikker. Læs mere her.