Fri levering til butik
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger
Straight fit har same bredde på låret og ved anklen, de er altså helt lige i deres cut på hele benet. De kan både fås i en oversized version som er kendetegnet ved "boyfriend jeans" eller lidt mere kropsnære som vi kender fra udtrykket "slim fit".

Skinny jeans sidder helt stramt på benene fra top til tå, nærmest som et par leggins også ville side. De er oftest udviklet med en del elstik i selve stoffet som gør de kan sidde helt tæt til kroppen uden at begrænse bevægelse.

Cropped jeans kan komme i mange forskellige former - straight, skinny, wide mm. Men det der kendetegner denne udgave, er altså længden på selve buksen. Den stopper lige over anklen.Stort jeans udvalg til forskellige pasformer


Jeans, cowboybukser eller denim - kært barn har mange navne og det er en vigtig del af vores alle sammens garderobe. Om det er slim fit, skinny jeans, løse bukser eller de helt klassiske Levi's® 501 kan du nok ikke komme udenom om, altid at være på udkig efter det perfekte par. Vi har et stort udvalg hos Kings & Queens, både i vores butikker som ligger rundt omkring i hele Danmark hvis du gerne vil prøve dem på eller bare søger jeans online, hvor du kan finde alt fra hvide bukser, sorte bukser eller grønne bukser samt de tidløse og populære Levi's® jeans og Tommy Jeans.

Denne jeans guide er lavet til dig som søger jeans online og vil se alle de forskellige pasformer og fit der findes - om det er fine stramme jeans eller lavtaljede løse bukser, så har vi noget til enhver smag.