*GRATIS LEVERING!
FÅ GRATIS LEVERING
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger
Kings & Queens Næstved (OUTLET)

Kings & Queens Næstved (OUTLET)

Åbningstider

BUTIKKEN ER LUKKET

Åbningstider:

Mandag - fredag:
11:00 - 16:00
Lørdag:
10:00 - 14:00
Søndag:
Lukket

Streetwear og modetøj i Næstved

Kings & Queens Næstved er som alle vores andre butikker rundt omkring i landet en åben og indbydende modetøjs butik med et råt udtryk og banebrydende indretning. Butikken indeholder masser af fede modevarer til både drenge og piger. Vores butikker indeholder bl.a. brands som Tommy Hilfinger, Calvin Klein, Moss Copenhagen, Pavement, Levi's og mange mange flere fede brands. I butikken finder du vores altid flinke og imødekommende personale som sætter en stor ære i hele tiden at følge med i de sidste nye trends i modeverdenen.


Stor butik med modetøj i Næstved midtby

Kings & Queens Næstved er placeret på Hjultorvet i Næstved. Næstved er kendt for at være en rigtig god handelsby. På Hjultorvet i Næstved finder du masser af lækre butikker med modetøj, sko, sportsudstyr m.m. Vi gør meget ud af vores kunder skal følge sig velkomne, og handelsstemningen på Hjultorvet er altid i top.

Populært modetøj i Næstved siden 2007

Vi har leveret moderne streetwear og modetøj til drenge og piger i Næstved siden år 2007. Vi har i alle årerne gjort alt hvad vi kunne for hele tiden at kunne præsentere vores "konger" og "dronninger" for den sidste nye mode i Næstved.