Levering: 1-2 hverdage
Fri fragt over 500,-

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger
Kings & Queens Aabenraa

Kings & Queens Aabenraa

Åbningstider

Man-fredag 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-14.00

Modetøj i Aabenraa - nyeste trends

Aabenraa er en af vores destinationer i Danmark. Men butikken skiller sig ikke ud af den grund. Vores tilgang til moden er præcis den samme i Aabenraa som den er København. Vi repræsentere et bredt udvalg af modetøj fra de største brands i Danmark og i udlandet. Vi fører bl.a. modetøj fra Gabba, Nike, Puma, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, H2O, Pieces, Sisters Point og mange mange flere. Vi forsøger hele tiden at være up to date med hensyn til moden i Aabenraa. De nyeste trends og den nyeste mode er hele tiden det der driver os. Vores dygtige og hjælpsomme personale ved hvad der rører sig når det kommer til nutidens og fremtidens modetøj. Så er du i tvivl om noget så er du altid mere end velkommen til at spørge dem.


Vi elsker mode og fashion

Når du træder ind i Kings & Queens i Aabenraa er du ikke i tvivl om at vi elsker mode og nye trends. Vores mission i vores butikker i hele Danmark er at have det nyeste udvalg i de fedeste varer. Det skal ikke kun være mode, det skal også være prisbevidst, så derfor finder du modetøj i både den billige og den dyre ende. Vores butikker repræsentere et bredt udvalg af modetøj.


Modebutik i Aabenraa siden 2010

I mere end 7 år har vi leveret mode og fashion til vores kunder i Aabenraa. Vi er stolte af i mange år at være en byens førende modebutikker med modetøj til både drenge og piger.


Find modetøj i Aabenraa i flotte omgivelser

Storegade i Aabenraa danner rammerne omkring Kings & Queens i Aabenraa. En modebutik placeret centralt i Aabenraa og bygget op efter vores koncept. Vores motto er, If crowns fits, wear it. Så du har i Kings & Queens Aabenraa mulighed for at finde det nyeste modetøj til drenge og piger.