FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Sommermode 2019: Disse 4 tendenser vil hitte denne sommer

Administrator Administrator 27. Jun 2019
Hvilke styles bør din sommer garderobe indeholde. Vi har lavet en guide til dig så du ikke skyder ved siden af.
Vejret skifter, og solskindstimerne bliver flere og flere. De fleste af os drømmer om sol og sommer, så vi kan iføre os flotte farver og lette materialer. Men hvilke tendenser kommer til at dominere moden i sommeren 2019?

Sommerkollektionerne er så småt blevet købt ind, og alt tyder på, at sommermoden i 2019 bliver mest af alt farverig. Designerne har fundet inspiration i 50'ernes smukke print, vilde farver og elegante udtryk. Vi har her samlet fire fede modetendenser, du kan lade dig inspirere af denne sommer:

Dyreprint

Sommermoden i 2019 byder blandt andet på leopard-, zebra- og slangeskindsmønster i massevis. Det vilde print med inspiration fra savanens dyr var igen i år dominerende på alt fra kjoler og jakker til bukser og sko, da sommerkollektionerne blev vist frem på catwalken.

Du kan altså forvente at se meget mere til det smukke dyreprint i naturlige farver, som vi kender det. Men der vil også være grafiske nyfortolkninger af dyreprintet denne sommer. Mange designere har nemlig leget med farverne i printet. Og det har blandt andet resulteret i kjoler i neon leopardprint.

Beige og lyse farver

Beige, hvid, creme og sand. De lyse toner kommer til at præge sommermoden i 2019. Da sommerkollektionerne blev vist frem på catwalken, var de lyse tone-i-tone sæt en klar genganger. De lyse sæt varierede i farvetone og facon, men trenden var tydelig. Tone-i-tone sættet var at spotte blandt størstedelen af designerne, lige fra Balmain til Max Mara.
Moden til sommer byder dermed på lette, lyse materialer – og helst fra top til tå. Et helt sæt i lyse toner giver dig et elegant udtryk, hvor du har mulighed for at lege med farvespil. Det er nemlig mange forskellige lyse nuancer, der præger sommermoden i 2019, og det giver dig mulighed for at vælge lige netop den lyse nuance, som passer til din hudtone. Du kan også mikse og matche forskellige lyse farver med hinanden, for at skabe dit helt eget personlige look.

Tie dye-detaljer

Til sommer kommer tie dye desuden på mode igen. Men denne gang er det ikke de nedtonede 70'er-farver, designerne vælger. I stedet er sommerkollektionerne inspireret af den californiske surferstil med tie dye-mønstre i vilde neonfarver. Til sommer kan du dermed forvente at se neonfarvet tie dye-print på kjoler såvel som blazere og T-shirts.

Farver og print i massevis

Gul, blå, lilla, grøn og pink. Sommermoden bærer ofte præg af at være fyldt med farver – og det gælder også denne sommer. Men modsat sidste år, hvor farverne var nedtonede og afdæmpede, bliver der skruet helt op for farvepaletten og fede print i år. Forbered dig på stærke farver, flotte mønstre og lette materialer.

Sommermoden 2019 lader dig eksperimentere med alverdens farver, hvad end det er solgul, himmelblå, lilla eller pink. Det vigtigste er, at farvestyrken er skruet op – og at du tør skille dig ud.

90'erne er tilbage - neon it is

Hvis du kender en smule til 90'erne, så er du også bekendt med at det var neonfarvernes årti. Men sommeren 2019 bliver året hvor 90'erne ikke længere får lov at stå alene med dette fænomen. Neonfarverne er i den grad tilbage til sommerens mode 2019. Det er til dig som gerne vil skille dig ud og lyse op i mængden. Bikershorts og overdele i skrigende pang-neon-farver, så er du sikker på at være med på sommermoden 2019