FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Tøj til festival: Her får du 5 gode råd til dit festival-look

Administrator Administrator 27. Jun 2019
Skal du på festival, så bør du læse med her. Vi har samlet dine absolutte must-haves hvis festivallen skal blive en succes.
Skal du til Roskilde Festival, Smukfest, NorthSide Festival, Tinderbox eller en anden fed festival i år? Så er du måske ved at overveje, hvad du skal pakke med i tasken. Vi giver dig her fem gode råd til festival-looket.
Uanset om du skal afsted til Roskilde Festival alle dage, eller blot en enkelt dag på Grøn Koncert, vil du sikkert gerne sikre dig, at du får det rette festival-outfit med. Måden, hvorpå du finder den rette beklædning til festivalen, er ved at kombinere det praktiske med det moderne. Praktisk, fordi man aldrig ved, hvordan det danske sommervejr arter sig. Og moderne, fordi man selvfølgelig gerne vil se smart ud samtidigt.
For at hjælpe dig godt på vej til at vælge det rette tøj til årets festival, har vi derfor samlet fem gode råd til, hvad du skal huske at have med i tasken:

1/ Regnjakken er et must

Regnjakken er helt uundværlig, når du pakker tøj til en festival i Danmark. Vi kan nok alle blive enige om, at det danske sommervejr ofte er meget uforudsigeligt, og derfor kan regnjakken hurtigt blive din ven i nøden. Selvom der var fuld sol og 25 grader dagen før, kan det hurtigt skifte til en helt anden vejrsituation dagen efter – og så er det rart at være godt forberedt.
Heldigvis kan du nemt finde regnjakker til damer eller herre, der er rigtig flotte og stilfulde, så du behøver ikke gå på kompromis med dit smarte festival-look, selvom du er nødt til at finde regnjakken frem.

2/ En sikker vinder til de kølige aftener

Hættetrøjen er altid sikker vinder på en festival, da den kan holde dig varm, når solen begynder at gå ned om aftenen. Den er behagelig at have på, og oversize-stilen, som sweatshirten giver, passer perfekt til festival-looket.
Hættetrøjen er desuden et godt supplement, hvis det er for varmt at have en jakke på, men samtidig for koldt til at gå rundt med bare arme. Hos Kings & Queens finder du hættetrøjer i mange forskellige farver og design, så du selv kan sætte dit personlige præg på stilen, når du pakker tøj til festivalen.

3/ De perfekte jeans til festivalen

Et par hullede jeans kan passe sammen med stort set alt, og det er noget, man aldrig går helt galt i byen med – især på festivaler. De kan holde til lidt af hvert, og et par nedslidte jeans kan være prikken over i'et, når du sammensætter festival-looket, fordi det giver en cool og afslappet stil. Pak gerne to eller tre par jeans, så du har noget at skifte mellem, hvis det par, du har på, bliver våde.

4/ En blomstret sommerkjole og sommertøj

En fin sommerkjole er helt ideelt, når du skal pakke tøj til en festival. Selvom vejret kan variere en hel del, er der også gode chancer for godt vejr på sommerens festivaler, og derfor er det en god idé at pakke lidt sommertøj generelt. Her er der også rig mulighed for at blande flotte farver og forskellige stile, alt efter hvad du personligt foretrækker.
Især de blomstrede sommerkjoler er et stort hit til festivalerne. De er både flotte og meget behagelige at have på, når sommervarmen rigtig tager til.

5/ Smarte accessories

Du kan pifte dit outfit godt op med smarte accessories, og den nok vigtigste accessory til det komplette festival-look er solbrillerne. Men vil du gerne skærme endnu mere af for solen, mens du står og hører musik, er en cap også en god ting at have med. Du kan finde caps i forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din stil og øvrige festival-outfit.
En anden uundværlig accessory til at fuldende din festivalstil er en mindre taske, så du kan have dine vigtigste ejendele med rundt på festivalpladsen. Et meget populært valg, især til en festival, er bæltetasken. Bæltetasken er smart, fordi den har en god størrelse, og du kan have den til at sidde foran, så du hele tiden kan holde øje med dine ting.

Og så med et par praktiske sko er du helt klar til at feste med dine venner og nyde en masse god musik til årets festivaler.