FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Anderledes konfirmationskjoler: Sådan skiller du dig ud på din store dag

Administrator Administrator 26. Jun 2019
Den klassiske konfirmations kjole er død. Men bare rolig der findes masser af alternativer. Vi har lavet guide til dig.
Skal du snart konfirmeres, og synes du, det er lidt for kedeligt med den klassiske hvide konfirmationskjole? Så lad dig inspirere til et anderledes, festligt og farverigt konfirmationslook her.

En konfirmationskjole behøver ikke være kedelig

Når du tænker konfirmationskjole, tænker du garanteret på miniversionen af brudekjolen? Hvid, blonder og med et ekstra skud fromhed? Den hvide kjole er stadig mere end moderne, men det bliver mere og mere moderne at tænke ud af boksen. Flere og flere vælger at gå en anden vej ved enten at vælge en buksedragt eller en anderledes konfirmationskjole. Det giver nemlig mulighed for at udtrykke sin helt egen stil og skille sig ud på den store dag – og tilmed får du et langt større udvalg af festlige farvede kjoler at vælge imellem. Vi har her samlet en række anderledes konfirmationskjoler, du kan lade dig inspirere af, når du skal vælge den helt rette kjole til din konfirmation. Og så giver vi dig vores bedste tips til at gøre dit konfirmationsoutfit moderne og til at give kant til et ellers traditionelt look.

Skil dig ud i mængden med farvede festkjoler

Hvis du drømmer om en smuk og elegant konfirmationskjole, som den klassiske hvide, men savner lidt farver, så er der masser af muligheder for dig. Det, du skal kigge efter, er både korte og lange festkjoler – og gerne i fine sommerlige farver. Det smarte ved de farvede konfirmationskjoler er, at du kan bruge dem igen og igen. For de fleste, som vælger den hvide konfirmationskjole, kommer den blot til at hænge inde i skabet efter konfirmationen. Men med en farvet kjole kan du bruge den i masser af andre anledninger som fødselsdage og sommerfester.

Udvid din horisont - hvad med sommerkjoler?

En anden god mulighed for at finde en anderledes konfirmationskjole er at kigge efter en fin sommerkjole. Gå gerne efter flotte sommerkjoler med smukke blomstermønstre og friske sommerlige farver. Hvis vejret arter sig, og din konfirmationsdag bliver en varm dag, er en løstsiddende sommerkjole det ideelle valg. Du kan finde sommerkjoler i alle prisklasser, og du vil helt sikkert komme til at bruge den igen, da den er perfekt til enhver anden varm sommerdag.

Giv sommerkjolen kant med blazer eller denimjakke

Og hvis vejret ikke arter sig, kan du altid finde en jakke, der passer til dit outfit. Du kan give din sommerkjole masser af kant og personlighed ved at vælge en mere rå jakke. Eksempelvis en denimjakke eller en læderjakke, som tilmed heller aldrig går af mode. Vil du være med på moden, er blazere det helt store hit i år, og du finder et stort udvalg af blazere i alt fra pasteller til pangfarver her.

Brug den populære maxikjole på den store dag

De populære maxikjoler fra Moves by Minimum er blevet det helt store hit, og de er derfor også et godt bud på en anderledes konfirmationskjole. Du finder kjolerne i mange forskellige farver med enten korte eller lange ærmer. Når du bruger eksempelvis en maxikjole får du en konfirmationskjole, der er behagelig at have på - hele dagen.

Og det bedste af det hele? Du får en unik kjole til den store dag – som du samtidig kan bruge igen og igen efterfølgende. En maxikjole er nem at style op og ned, og den ændrer helt karakter, når du skifter fra eksempelvis sneakers til stiletter

Du behøver ikke vælge en kjole - hvad med buksedragter?

Er du ikke så meget til kjoler? Så kan du også vælge en fin buksedragt. En buksedragt er behagelig at have på, hvilket er en god ting, når du skal feste (og ikke mindst spise!) med familien hele dagen lang.

Men det, at den er behagelig, behøver bestemt ikke betyde, at den ser kedelig ud. Du kan nemlig finde buksedragter i mange forskellige festlige modeller i flotte farver og et væld af fine mønstre. Gør buksedragten elegant og til din egen ved at tilsætte smykker. I år er det helt store at mikse og matche sine smykker, og eksempelvis at have flere halskæder på. Mangler du lidt til smykkekollektionen? Gå på opdagelse i smykker her.

Konfirmationskjoler i 2020: De største trends

Hvordan skal en konfirmationskjole se ud i 2020? Sandheden er, at moden i 2020 er bred, og du kan sammensætte mange unikke outfits, som følger de hotteste trends. Du har altså rig mulighed for at sætte dit eget præg på de klassiske kjoler med eksempelvis hvide sneakers, hårpynt og accessories. Vil du alligevel gerne have et overblik over, hvilke trends du skal gå efter til din konfirmation i 2020?

Her er de største trends inden for konfirmationskjoler i 2020:


Blonder:
Blonder er næsten ikke til at undgå i modebilledet, og vi ser det også rigtigt meget i konfirmationskjoler. Det er både store broderede blonder, som din mor husker fra 70'erne, og små blonder, der leder tankerne hen på bedstemors dug - bare på den fede måde!

Perler: Perler er over det hele - på hårspænder, på øreringe og på tasker. Og det passer perfekt til konfirmationen, hvor det hvide tøj og de perlemorsfarvede perler komplementerer hinanden flot.

Vidde og luftige kjoler: Der skal stadig vidde på kjolerne, og det helt hotte er at kombinere vidde med flæser. Det betyder kjoler, der er dejlige at have på, og som passer perfekt til foråret.

Slå-om-kjoler: Man går aldrig galt i byen med en fin slå-om-kjole. De er praktiske, rare at have på og giver en flot figur - og derfor er de også blandt de største trends til konfirmationskjoler i 2020.

Lange ærmer: Spaghettistropperne må vige pladsen for længere ærmer - og gerne ærmer med lidt vidde såsom de populære ballonærmer.

Lette materialer: Florlette materialer går sin sejrsgang på catwalken, og kjolerne i 2020 skal være lavet i lette stoffer, der bevæger sig smukt.

Hvide sneakers: Hvide sneakers er efterhånden det, man kalder en klassiker - og det er helt sikkert også en af de største trends til konfirmation piger i 2020.

Hvordan skal du se ud til din konfirmation? Du finder masser af inspiration og flotte styles i vores shop.

Fuldend dit look med sneakers og accessories

Fuldend dit anderledes konfirmationslook med flotte accessories som hårpynt, smykker og sko. Vælg eventuelt et par smarte sneakers eller nogle fine sandaler, hvis vejret viser sig fra sin gode side. Er dit outfit simpelt og hvidt? Så vælg smykker og sko, der giver lidt ekstra. Hoops, hvide sneakers, en mini-taske og et voluminøst hårbånd, og så er du godt kørende.

Du finder de mest moderne accessories til den store dag lige her.

Vi kan levere din konfirmationskjole på få dage


Nærmer din store dag sig med hastige skridt? Og vil du derfor gerne have styr på dit outfit? Så er du i gode hænder hos Kings & Queens. Vi har nemlig altid masser af smukke kjoler på lager, der kan leveres til dig på 1-2 dage. Ligeledes kan vi tilbyde hurtig levering af sko, smykker og alt det andet, som du skal bruge for at sammensætte et fortryllende outfit til din konfirmation.

Gratis ombytning af konfirmationskjoler

Din konfirmation bliver formentlig dit livs hidtil største begivenhed. Derfor skal du kunne føle dig smuk og godt tilpas, og det kræver en konfirmationskjole, der både er komfortabel at have på, og som samtidig passer til dig og din personlighed. Ligeledes skal størrelsen selvfølgelig være den rigtige.
Hvis den bestilte konfirmationskjole ikke passer helt perfekt, kan du gøre brug af nem og gratis ombytning hos Kings & Queens. Vi bytter med et smil, så du kan få en konfirmationskjole, der er som skabt til dig.

Du kan prøve konfi kjoler i en af vores fysiske butikker

På vores webshop finder du et uimodståeligt udvalg af velegnede konfirmationskjoler, og det gør du naturligvis også i vores fysiske butikker. Foretrækker du derfor at se og prøve nogle forskellige kjoler, inden du beslutter dig, så læg vej forbi en Kings & Queens butik nær dig.