FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Sommertendenser 2021: Gå efter disse styles til kvinder

Administrator Administrator 2. Feb 2021
Har du styr på, hvad der kommer til at hitte i 2021? Vi hjælper dig på vej her.
Årstiderne skifter, og vi er igen ved at skulle støve sommertøjet af, og finde nye, lækre items til garderoben. Men ved du hvilke tendenser, du skal være opmærksom på, når du shopper tøj til dette års forårs- og sommermåneder? Vi har samlet en guide her, hvor du kan læse om nogle af de trends, vi kommer til at se meget i gadebilledet i 2021. Et par af de største ting fra 2020 har fulgt med os ind i det nye år, og bliver blandet med nogle throwbacks til tidligere årtier. Fælles for næsten alle dette års store tendenser er, at de kan kombineres på et hav af forskellige måder. Læs oplægget igennem, og find ud af, hvordan du vil bruge denne sæsons store trends i dit look.

Fyldige ærmer og store skuldre

Nogle af de mest hotte looks sidste år var overdele med pufærmer eller ekstra fylde på skuldrene. Og hvis du ejer sådan nogle styles, skal du ikke pakke dem væk endnu, for indtil videre ser den trend kun ud til at blive større! En flot skjorte eller t-shirt med pufærmer kan du i øvrigt med fordel sætte sammen med en af de mange smukke veste til piger, som absolut også er kommet for at blive. Tendenserne med vest og fyldige skuldre/ærmer er ideelle at kombinere, og hænger i forvejen meget sammen. Så hvis du er vild med vest-looket for sig selv, findes der også masser af varianter med ekstra bredde på skuldrene, som du kan bruge uden noget indenunder.

Sort læder til hverdag og fest

I løbet af 2021 kommer vi til at se endnu mere til sort læder i en masse forskellige former. Både kjoler, bukser, blazere, t-shirts og accessories kan bestå helt eller delvist af læder, eller materialet "PU", der giver et lignende look. Det rå udseende, som læderlooket medfører, har mange taget til sig, og i forlængelse af dét, er det blevet ret almindeligt at style med næsten alt hvad man kan finde i garderoben. Et par bukser i PU skaber en god kontrast til f.eks. en fin bodystocking eller en elegant blazer, og accessories i læder passer til både festlige og casual aktiviteter. Det specielle materiale kan også sagtens bruges til f.eks. t-shirts med pufærmer eller blazere med skulderpuder, hvis du har lyst til at kombinere disse to trends med hinanden.

Gå efter tøj med ekstra plads i

Hvis du er fan af oversized tøj, så er der gode nyheder! Dén trend ligger nemlig også stadigvæk i toppen i 2021 – og det gælder over hele garderoben, så du kan bruge det i dit outfit på lige præcis på den måde, du bedst kan lide. Oversize-trenden er en oplagt mulighed for at kombinere fashion og komfort denne sæson.

Store jakker og lange skjorter

Oversize til kvinder er set mest i form af blazere og skjorter: en boyfriend-shirt eller en overdimensioneret jakke kan bæres sammen med både et par tætsiddende bukser og mere oversize i underdelen. Hvis skjorten er stor nok, er det også populært bare at bruge den som en kort kjole, f.eks. sammen med nogle flotte støvler. Du kan i øvrigt sagtens skabe form samtidig, ved at fremhæve din talje med et lækkert bælte eller måske en lille taske.
Som et alternativ til den typiske blazer eller en frakke, kan du med fordel vælge de stadigt populære shackets, der er en blanding af skjorte og jakke. Hav din shacket åben ud over en t-shirt eller en flot bodystocking, for et andet take på det oversized look. Hvis du vælger en ternet overshirt, kan den tilmed fungere som et statement piece samtidig, og på den måde løfte dit look en ekstra trendy tand opad!

Oversized jeans fortsætter

En anden populær måde at bære det løstsiddende look på, kan være loose fit-jeans, både "mom fit", og versioner som er endnu mere baggy eller brede i snittet. Ud over at de store jeans er trendy, er komforten også bedre, fordi de ikke sidder tæt til kroppen – så hvis du ikke allerede ejer et par loose fit-jeans, så er nu det rigtige tidspunkt at skaffe dem på!

Behold dit loungewear lidt endnu

Sidst men ikke mindst er oversize-trenden en god mulighed for at holde fast i lækre hygge- og sweatsæt, som blev lidt ekstra eftertragtede sidste år, fordi mange skulle bruge mere tid derhjemme. De bløde og behagelige outfits er perfekte til arbejde eller hygge inden for hjemmets trygge rammer, og de kan også sagtens bruges, hvis du skal ud af huset. Med loungewear har du både mulighed for at matche over- og underdel, bruge det hver for sig, eller style f.eks. en sweatkjole med dine yndlingssneakers. Det er i hvert fald bare om at benytte sig af muligheden, når noget så skønt som comfy hyggesæt trender.

Acid wash gør et comeback

En af de nye tendenser, som vi kommer til at støde på i år, er faktisk en gammel kending, der vender tilbage fra 80'erne. Det er det brogede retromønster, som kaldes for "acid wash", og det medfører helt nye muligheder for at sammensætte unikke outfits. Tilbage i 80'erne forbandt man typisk stilen med nogle bestemte typer mennesker. Men gensynet her i 2021, giver alle mulighed for at bruge looket på deres egen måde. Du kan nemlig sagtens style en acid wash tee med et par sorte bukser i PU eller nogle leggings med cool print, hvis du vil fastholde det rå udtryk. Men du kan også gå i en helt anden retning, og kombinere acid wash sweatpants med en feminin bodystocking, og måske en pæn blazerjakke. Tendensen er en god anledning til at få shoppet nye ting til garderoben. Og eksempelvis t-shirts med acid wash-mønster, kan fås både med og uden de klassiske 80'er print, afhængig af, hvordan du planlægger at bruge looket i dine outfits. I takt med at denne trend vender tilbage i løbet af foråret, får du i hvert fald et væld af nye muligheder for at gå sommeren i møde med stil.