FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 499,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Herremode: 4 store forår/sommertrends i 2021

Administrator Administrator 2. Feb 2021
Hvilke tendenser kommer til at fylde i år? Læs vores SS21-guide til mænd her.
Er du klar til at tage hul på den kommende forår/sommersæson? Og er din garderobe også det? Vi har samlet fire af 2021's største tendenser herunder, så du hurtigt kan blive opdateret på, hvilke items, der bliver de nye must haves. Sæsonens herremode forlænger levetiden på nogle af de større trends fra sidste år, og trækker samtidig forbindelser til 80'ernes vilde looks. Læs videre, og bliv inspireret til, hvordan du kan sammensætte dit outfit i 2021.

Minimalistiske outfits i neutrale nuancer

Det enkle og stilfulde look går aldrig helt af mode – og i år kommer det lidt ekstra til sin ret: De stadigt populære jordfarver og tendensen med at være "casually well dressed" uden for mange accessories, giver dig mulighed for at skabe et simpelt og trendy outfit med meget få items.
Især bukser med læg er oplagte at bruge i det stilrene look. De såkaldte pleats, som læg også kaldes, er små folder, som sidder foran på bukserne, lige under bæltestropperne. De gør både, at bukserne falder pænt, og at de ikke strammer, når du sidder ned. Læg har i mange årtier været en fin detalje, som tilføjer diskret elegance til et par bukser, og derfor passer pleated pants perfekt ind i denne trend.

Kør et klassisk look med en strik

Et andet godt valg til et sofistikeret look er strik, som også i 2021 vil fylde en stor del i gadebilledet. En strik er på samme tid hyggelig og stilfuld, og er især god til månederne med skiftende temperaturer. Du kan både style den med jeans, et par klassiske chinos, eller med en skjorte under, for et mere formelt outfit. Og du kan med fordel fuldende det elegante look med et par Chelsea boots.

Overshirt-trenden fortsætter

De alsidige overshirts, som virkelig fik etableret sig i løbet af sidste år, har ikke udsigt til at forsvinde foreløbig. Og heldigvis for det, for de lækre jakkelignende skjorter giver dig et væld af muligheder, når det kommer til styling. Både til fest med et par elegante pants og til hverdag sammen med jeans fungerer de godt – og hvis du er fan af den ternede trend, som også er kommet for at blive, kan du mikse de to ting med en ekstra fashionabel check-print overshirt!
Endnu en fordel ved overshirt-trenden er, at du er dækket ind både på outfit og overtøj, alt efter vejret og dit humør. Overshirts kan nemlig bruges både i bogstavelig forstand; som en tynd jakke uden på f.eks. t-shirts, og som en skjorte i sig selv, hvis du lukker den. Så hvis du ikke allerede har en overshirt i skabet, er nu et godt tidspunkt at gå på udkig efter én.

Fra top til tå i acid wash

En anden trend, vi ikke kommer uden om i 2021, er acid wash-looket til både damer og herrer, på bl.a. t-shirts, sweats og joggers. Det seneste stykke tid har vi set flere fashion-throwbacks til 70'erne, 80'erne og 90'erne, og acid wash er en af de klassiske 80'er-tendenser, som altså igen vil kunne findes på butikkernes hylder. Det populære look, hvor stoffet ser forvasket ud, tilføjer et råt udtryk til et outfit, og kan styles med mange forskellige ting. Om det er en t-shirt eller en crewneck, fungerer acid wash altid godt sammen med nogle slidte jeans og en læderjakke. Vil du dog hellere stile efter noget andet end det klassiske rock-look, kan du også med fordel sætte din acid wash overdel sammen med pæne bukser og støvler eller et par cargo pants. Hvis du går op i at have fingeren på pulsen, er det i hvert fald oplagt at hoppe med på dette års store comeback-trend.

Endnu mere oversize i 2021

Hvis man f.eks. skal arbejde hjemme, er der ekstra god grund til at have behageligt tøj på. Og oversized er i dén grad behageligt. Derfor har denne udbredte tendens helt naturligt fulgt med os i takt med årsskiftet, og 2021 vil se meget mere til oversized looks i bl.a. hyggesæt og løse jeans, til både mænd og kvinder.

Loungewear og sweat

Man kan ikke sige hjemmearbejdstøj uden at tænke sweat. Og i takt med at flere brands leverer det ene lækre sweatsæt efter det andet, stiger interessen for dem, og også måderne de kan anvendes på. Sweatsæt er nemlig blevet hjemmetøjet, som du også kan bruge, når du er ude. Det er behageligt og fleksibelt, og rammer samtidig en anden af årets trends, ved at give dit look et sporty udtryk.

Jeans med masser af plads

Hvis du altid har tænkt, at jeans er tætsiddende og ubehagelige, så er i år et godt tidspunkt til at få udvidet dén horisont. De brede og løse "dad fit"-jeans, kommer nemlig til at fylde en stor del af oversize-trenden i år, og udover at komforten er forbedret, kan de løse jeans både styles med mere oversize i overdelen og en klassisk tee eller crewneck, hvis du ikke er til et 100% løstsiddende look. Med et par oversized jeans i din garderobe, er du altså sikker på at følge en af sommerens største modetendenser.