Levering: 1-2 hverdage

Vi afsender om: 00:00:00

Modetøj til drenge og piger

Musthaves til herre (2020): Gå foråret i møde med stil

Administrator Administrator 19. Feb 2020
Hvordan skal du se ud i foråret 2020? Vi har lavet guiden til manden her
Vil du gerne stå knivskarpt, når dagene bliver længere, og der kommer knopper på træerne? Herremoden i 2020 byder både på gamle kendinge og nye tendenser, og her får du det forkromede overblik over de trends, der kommer til at fylde allermest i forårsmoden til herrer i 2020. Så hold på hat og briller, og bliv klogere på, hvor du skal lægge dine penge, når den nye sæson banker på døren.

Oversize, oversize og så lidt mere oversize

Oversize bukser og nok særligt oversize overdele og t-shirts var noget, vi allerede så en del til sidste år - men tendensen fortsætter, og meget tyder på, at den får vokseværk i 2020. Vi er fans af tendensen, for med det oversize look får du maksimal komfort, du får et hav af styling-muligheder, og sidst men ikke mindst får du en moderigtig silhuet, der sender tankerne hen på streetstylen. Så hvad skal du vælge, hvis du vil med på den oversize trend? Hvis du er grøn ud i det oversize, kan en t-shirt med dropped shoulder være et godt sted at starte. Du kan vælge en med mønstre eller eksempelvis striber, for at tone det lidt ned, mens en ensfarvet t-shirt i sæsonens jordfarver er nem at dresse op og ned.

Brug din oversize t-shirt uden på et par let baggy bukser, style den med en langærmet t-shirt indenunder på de kølige dage, eller eksperimenter med at smide den ned i bukserne, og sæt prikken over i'et med et bælte.

Jordfarver over hele linjen

En farveskala, du slet ikke kan undgå til foråret, er jordfarver. Så hvis du skal opdatere din garderobe med bare ét item til foråret, kunne det meget vel være et item i en jordfarve såsom beige.

Hold øje med materiale og pasform, når du vælger basisvarer

I enhver garderobe bør der være et vist antal basisvarer. Det gør det nemmere at style et outfit, og så kan man altid gøre det personligt og unikt ved at sætte accessories, jakker og sneakers til. Men hvad skal man egentlig være opmærksom på, når man skal vælge gode basisvarer til sin garderobe? Basisvarer skal der til, ja - men kvaliteten skal være i orden. Det er nemlig kvalitet, design og form, der er afgørende for, om man står skarpt. En hvid t-shirt, et par bukser og et bælte er for mange det ultimative outfit, men det, der skiller fårene fra bukkene, er i høj grad materialer og pasform.

I år melder nye materialer sig på banen, der er værd at holde øje med

Et materiale som pique kan eksempelvis tage din basisgarderobe fra basic til ekstra. Pique kender du måske fra den klassiske polo, men i år ser vi også materialet brugt i t-shirts, hvor det er med til at sikre den perfekte pasform og ultimative komfort.

Streetstyle smitter af på buksemoden

Slimfit og tætsiddende bukser går nok aldrig helt af mode, men de tætsiddende bukser må efterhånden dele deres plads på toppen af podiet med en mere løstsiddende style. Meget tyder på, at streetstyle får stor indflydelse på herremoden anno 2020, og det ser vi i den grad på de buksestyles, der kommer til at vinde indpas i 2020.

Her ser vi specielt modeller med straight fit, der har lige ben og generelt et mere baggy look. Bukser med straight fit er enormt alsidige, og du kan bruge dem med rigtig meget af det, du garanteret allerede har i din garderobe. Du kan gå all in på det baggy look og style dine straight bukser med en oversize t-shirt eller langærmet trøje, eller du kan gå efter et mere klassisk look med bælte og trøjen i bukserne.

De her accessories til mænd hitter i 2020

Et outfit er først fuldendt, når du har tilsat accessories. Accessories er ligesom krymmel på kagen, og det er særligt her, du kan lade din personlige stil skinne igennem. Men hvilke accessories skal du investere i til din garderobe, hvis du vil følge de store trends i 2020?

Bøllehatten er kommet for at blive

Du har sikkert allerede stiftet bekendtskab med bøllehatten også kendt som en bucket hat? Er du fan, har vi gode nyheder: Det ser nemlig ikke ud til, at bøllehatten forlader modebilledet i 2020. Tværtimod. Brug bøllehatten til at give dit outfit kant, og vælg mellem et hav af farver og materialer.

Sæt prikken over i'et med en taske

Tasker til mænd er ikke længere noget at kimse ad, og de små tasker i herredesigns er stadig blandt de største tendenser. Taskerne tilføjer dét ekstra til et outfit, og samtidig slipper du for at have al din oppakning i dine lommer - smart, ikke? Tasketendensen er fortsat bæltetasker og små, enkle cross shoulder tasker med fine, maskuline detaljer.

Look books: Find stilen for foråret 2020