FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

De 10 mest populære gaver. Køb den rigtige gave

Administrator Administrator 9. Sep 2019
Er du i tvivl om hvilken gave der er den rigtige. Se vores bud på de 10 bedste muligheder
Hos Kings & Queens sætter vi kundernes stil i centrum og vores store udvalg af modetøj, sko og accessories er derfor bygget op omkring dét, vi ved vores kunder efterspørger. Vi har således både de nyeste styles på hylderne og evigtgyldige klassikere fra de største og mest populære modebrands i sortimentet.

Nogle af vores styles er dog bestsellere. Det er styles, som vi kan se vores kunder køber igen og igen – og som vi altid må genopfylde lageret med, fordi de hele tiden bliver udsolgt. Nogle af disse er bestsellere, fordi de aldrig går af mode. Andre er kundefavoritter lige nu og her, fordi de trender i gadebilledet, på de sociale medier og alle andre steder du som modeinteresseret færdes.


Herunder præsenterer vi dig for vores 10 mest solgte styles generelt, så du kan finde den helt perfekte julegave af den bløde slags. Uanset om du er på jagt efter julegaver til andre eller leder efter inspiration til dine egne julegaveønsker.

De mest solgte t-shirts

T-shirts er i forvejen et populært valg, når der skal findes tøj frem derhjemme. Uanset om turen går til job, skole, hygge med vennerne eller måske endda årets julefrokost. Derfor er T-shirts – ikke overraskende – blandt vores mest solgte produkter.

Til kvinderne er Levi's Perfect Tee både en bestseller og en klassiker. Modellen har masser af år på bagen, men farvekombinationerne udskiftes løbende, og der er således altid et nyt udtryk at hente med en af de smarte Perfect Tees.

For mændenes vedkommende er Les Deux Nørregaard Tee en af vores bestsellere. T-shirten fås i flere forskellige farver – alle med det velkendte Les Deux logo på brystet. Vi har i øvrigt mængderabat på modellen, så du en smule billigere kan få dine nye T-shirt favoritter hjem i tøjskabet.

Også Tommy Hilfiger Original jersey tee er meget populær. Ligesom ovennævnte T-shirt har den et lille diskret logo på brystet og fås i forskellige basisfarver. Der er også mængderabat på denne style, så du med fordel kan lægge en ekstra i kurven.

De mest populære sneakers

De fineste sneakers til kvinder er både feminine, behagelige at have på og tilpas alsidige så de både kan bæres til en kjole og et par jeans. Også når julen skal fejres og nytåret skydes ind.

Netop de kvaliteter har modellen Nike Air Force 1, som kom på gaden i 1982 og har været en bestseller lige siden. Modellen fås i flere forskellige farver, men klassikerne sort og hvid er de ultimative bestsellere hos kvinderne.

De populære sneakers er i øvrigt ikke kun forbeholdt kvinderne. Nike Air Force 1 hitter også hos mændene og her er således tale om ægte unisex bestseller indenfor sko.

Vores mest solgte undertøj

Selvom det er de færreste, der kommer til at se dit undertøj, er det stadig en væsentlig del af dit outfit.

Når det kommer til undertøj, har vi naturligvis også forskellige styles, som vi igen og igen sender hjem til vores kunder.

For kvindernes vedkommende er det generelt undertøj fra Tommy Hilfiger, som vores kunder vælger. Her er nemlig både mulighed for at trække i feminine blonder til årets julefrokost og sporty hverdagsundertøj i blødt bomuld, når julemaden skal forbrændes i træningscenteret.

Når mændene køber nyt undertøj hos os, ligger Calvin Klein tights på førstepladsen. De fås i flere forskellige farvekombinationer, er yderst behagelige at have på og har en god benlængde som sørger for, at de bliver siddende, hvor de skal.

Vores mest populære jakker

Tommy Hilfiger er altid et populært brand og det klassiske, afslappede og stilfulde udtryk har gjort mange af mærkets styles til favoritter gennem tiden. Det er derfor også to modeller fra det amerikanske brand som repræsenterer vores to bestsellere indenfor jakker.

Hos kvinderne er det Tommy Jeans dunjakke med hætte, som sælger stort år efter år. Jakken er både blød og lun i decemberkulden og har en perfekt pasform, som på trods af dynejakkeudtrykket alligevel efterlader en slank silhuet. Jakken er af højeste kvalitet og fremstår både afslappet og eksklusiv.

For mændenes vedkommende er det den mandlige pendant, Tommy Jeans Essential Down Jacket, som hitter. Jakken er kort, maskulin i sit udtryk og dunene er gode til at regulere temperaturen, så jakken kan bruges både efterår, vinter og forår.

Andre bestsellere

Vi har også bestsellere indenfor bukser. Når vores mandlige kunder hopper i et nyt par, er det oftest modellen Como fra Les Deux. Bukserne minder designmæssigt om habitbukser, men kan bruges sammen med både en skjorte, en T-shirt og årets julesweater. Det er uden tvivl også derfor, denne model er blevet en bestseller. Como pants fås i en lang række forskellige farver og har en perfekt og behagelig pasform.

En bestseller indenfor accessories til kvinder er Moss Copenhagens Mojo beanie. Den luner ørerne på både de kolde juledage og i de efterfølgende vintermåneder – og så skjuler den dårlige hårdage på turen ud i byen. Huen sidder desuden godt på hovedet og har du langt hår, holder den både godt fast på dét i blæsevejr, samtidig med at den ikke efterlader dig med huehår.

Mangler du mere inspiration til vores mest populære styles i din jagt på julegaver, kan du gå på opdagelse i kategorierne Best sold til herrer og Best sold til kvinder.


Her finder du altid de varer, vores kunder har lagt i indkøbskurven indenfor den seneste tid.