FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Sådan får du dine gave ønsker opfyldt hver gang

Administrator Administrator 9. Sep 2019
Vil du være sikker på at få den rigtige gave? Så er ønskelisten et godt sted at starte.
Når julen nærmer sig, begynder efterspørgslen af ønskesedler fra familie og venner også at stige. Måske er du typen, der altid har et væld af ønsker klar, måske er du i højere grad altid i tvivl om, hvad du skal ønske dig til jul. Her i artiklen får du en række gode tips til, hvordan du på en nem og overskuelig måde altid har et svar klar, når der bliver spurgt ind til dine julegaveønsker. Du får også tips til, hvordan du gør det nemt for dem du holder af at opfylde disse.

Skriv løbende dine ønsker ned

Som med det meste andet i livet, kan forberedelse være afgørende for succes. Du kan derfor hjælpe både dig selv og dine nærmeste ved løbende – året igennem – at tilføje ønsker til din ønskeliste. Det nemmeste er at oprette en note på din smartphone, som du altid har ved hånden, og løbende tilføje ønsker til denne liste. Når du alligevel surfer rundt, falder over en reklame for et spændende produkt eller finder modeinspiration online opdager du nemlig med garanti en masse spændende ting, du kunne tænke dig at eje. Ting som passende kan skrives på din ønskeliste – og gerne med det samme, så du ikke glemmer dem! Listen kan altid tilrettes og ønsker fjernes eller ændres. På denne måde har du altid en række ønsker klar, når der bliver spurgt ind til både fødselsdags- og julegaveønsker.

Brug en online ønskeliste

Hvis der altid står en masse spændende modetøj, sko og accessories på din ønskeseddel, er vores online ønskeliste noget for dig. Som medlem af vores gratis kundeklub får du hurtigt adgang til funktionen, som er nem at bruge for både dig og for dem, der leder efter gaver til dig. Ønskelisten fungerer på den måde, at du på din færd rundt på Kingsqueens.dk løbende kan tilføje ønsker til denne. Du finder blot den vare, du vil tilføje, vælger størrelse og klikker på "tilføj til ønskeliste". Herefter tilføjes varen – i den rigtige størrelse – til din ønskeliste. Ligesom hvis du havde lagt den i varekurven. Listen kan du derefter sende via mail til dem, der har efterspurgt en ønskeliste.

Du kan også printe den ud til vedkommende, som kan tage listen med ned i en af vores 18 Kings & Queens butikker, hvor personalet derefter hjælper med at finde dét, du har ønsket dig. Læs mere om ønskelisten her.

Undgå at din gave skal byttes

Den mest almindelige årsag til at bløde pakker skal byttes, er at størrelsen er forkert. Du kan forebygge behovet for at bytte din gave ved at bruge vores størrelsesguide, som du finder under hver style. Måske kender du allerede modellen eller brandet og er derfor helt sikker på, hvilken størrelse du har brug for. Det kan dog også være, du har brug for en hjælpende hånd. Især hvis du normalt svinger mellem to størrelser i andre tøjmærker.

For at bruge størrelsesguiden skal du kende dine forskellige kropsmål. For eksempel livvidde, brystmål og benlængde. Målene finder du nemt ved at bruge et blødt målebånd. Har du ikke sådan et, kan du alternativt benytte et stykke fast snor, som du trækker rundt om for eksempel din talje. Derefter måler du blot snorens længde med en lineal og når således frem til dit taljemål. Når du har alle de relevante mål i forhold til den style, du skal finde den rette størrelse på, kan du sammenholde målene med dem, der er angivet i størrelsesguiden. Svinger du mellem to størrelser, så vælg størrelse efter dit brystmål, hvis der er tale om kjoler, skjorter og bluser. Skal du vælge mellem to størrelser sko, så vælg altid den største – og ønsker du dig jeans, så vælg de mindste, da stoffet giver sig under brug. Skulle du alligevel ende med den forkerte størrelse, er det i øvrigt nemt og gratis at få ombyttet din gave. Både i en af vores butikker og som pakke. Du kan læse om vores gratis ombytning her.

Ved du ikke hvad du skal ønske dig?

Er din ønskeliste stadig kort eller ved du generelt ikke, hvad du skal ønske dig, kan du kaste et blik på vores bestsellerliste. Vores kunder har nemlig en række favoritstyles, som de enten løbende vender tilbage til eller som lige nu trender i gadebilledet. Disse styles er gode forslag til ønsker for dig, som er modebevidst og glad for nyt tøj, men måske mangler inspiration til, hvad du skal ønske dig.


Du finder vores bestsellers til pigerne her, og bestsellers til drengene her. Du kan med fordel også slå dit blik på vores bud på de bedste og mest sikre gaveønsker fra shoppen. Dem finder du her