FRI LEVERING TIL BUTIK
*Få gratis levering til butik
Fragtfrit fra 599,-

Vi afsender om: 00:00:00

DKK SEK
Modetøj til drenge og piger

Guide: 5 gode råd når du skal købe julegaver online

Administrator Administrator 5. Sep 2019
Shopper du dine julegaver online (som alle andre) Vi har samlet vores 5 bedste råd til online julegave-shopping
Det er nemt at købe julegaver online. Du kan nemlig gøre det, når det passer dig og hjemme fra sofaen med julekalenderen i tv kørende i baggrunden. Helt uden stress, jag og et mylder af mennesker omkring dig. Når du køber julegaver online, er der dog nogle gode råd, der er værd at følge. Råd, som gør det til en god oplevelse for både dig, der skal købe julegaver online og modtageren som måske kan få brug for at bytte sin gave. Her har vi samlet vores 5 bedste råd til at købe julegaver online, som gør din gaveshopping til en leg.

Køb julegaver online på tilbud

Du kan sagtens købe julegaver online på udsalg eller tilbud – og gør du dét, er du langt fra den eneste. Mange benytter især Black Friday sidst i november til indkøb af julegaver. Denne dag er der nemlig mulighed for at opnå store besparelser på årets julegaver. Besparelser, som du enten kan bruge på en ekstra julegave til samme modtager eller til på anden måde at forsøde juletiden. Hos Kings & Queens har vi udvidet retur i forbindelse med både Black Friday og jul, så dine julegaver købt online nemt kan byttes helt frem til januar. Vi bytter naturligvis også varer købt på tilbud. Handler du andre steder end hos os, bør du dog undersøge mulighederne for ombytning, inden du bestiller. Det er ærgerligt at forære en julegave væk i forkert størrelse eller farve, som har overskredet muligheden for ombytning.

Køb julegaver fra modtagerens ønskeliste

Hvis du beder om en ønskeliste, minimerer du risikoen for, at de julegaver du køber online skal byttes. Skal du købe julegaver til en modebevidst kvinde eller mand, kan du med fordel bede vedkommende benytte den ønskelistefunktion, vi har integreret her på siden. Hos Kings & Queens kan man nemlig tilføje varer og størrelser til en virtuel ønskeliste, og efterfølgende sende denne til venner og familie i en mail. Herefter kan du som giver af gaven nemt klikke dig ind på varen og bestille den i præcis den størrelse og style, modtageren har brug for. Læs mere om ønskelisten her

Gør det nemt at bytte julegaven

Uanset om du har fået en ønskeliste eller ej, er det dog umuligt helt at undgå, at en julegave købt online kan blive nødvendig at bytte. Andre kan nemlig have købt en identisk gave, modtageren kan blive overrasket over størrelse og pasform – eller måske bare fortryde sit ønske senere. En af grundene til at mange helst undgår at købe julegaver online er netop risikoen for, at gaven skal byttes – og frygten for, at dette er besværligt og tidskrævende. Det er helt forståeligt, da det også i mange tilfælde kan være realiteten. Køber du julegaver online hos Kings & Queens er det dog lige så nemt at bytte gaverne, som hvis du købte dem i en fysisk butik. Vi tilbyder nemlig gratis ombytning og har lagt en forudbetalt pakkelabel med i pakken, som du nemt kan lægge ved din julegave. Det koster dig således ikke ekstra, hvis modtageren har brug for at bytte sin julegave købt online til en anden størrelse. Udover vores webshop har vi desuden 18 fysiske butikker, hvor modtageren af julegaven også kan bytte sin julegave. På præcis samme måde, som vedkommende ville bytte enhver anden ting. Når du køber julegaver online hos os, markerer du blot i forbindelse med dit køb, at der skal byttemærke på varen. Så slipper modtageren for at skulle medbringe følgeseddel eller kvittering.

Undersøg om gaven kan nå frem i tide

Selvom de fleste har gode intentioner om at være færdige med at købe årets julegaver i god tid, kan realiteterne være anderledes for mange. December er nemlig en måned fyldt med opgaver og arrangementer – og inden man ser sig om, nærmer julen sig med hastige skridt. Når du skal købe julegaver online - og er sent ude - er det derfor en god idé at tjekke, om gaverne kan nå frem i tide til, at du kan lægge dem under juletræet. Afhængig af på hvilken dag juleaften falder, kan deadline for bestilling af julegaver variere fra år til år. Samtidig tilbyder landets netbutikker forskellige leveringsformer, som også kan have forskellig deadline for, hvornår pakker til levering inden jul senest skal være indleveret. Nogle webshops har desuden mulighed for at afsende mindre pakker til levering i weekenden. Hos Kings & Queens kan du for eksempel få leveret GLS-pakker til en pakkeshop om lørdagen, hvilket giver en ekstra dag at løbe på, når julen falder en søndag eller først i den efterfølgende uge. I år falder juleaften på en tirsdag. For at modtage din pakke senest mandag den 23. december er fristen for bestilling af julegaver online fredag den 20. december kl. 14.00. Er du sent ude, kan du dog stadig købe dine julegaver hos os. Vores 19 fysiske butikker har nemlig åbent helt frem til den 23. december. Du kan se de præcise åbningstider og adresser på butikkerne her.

Gavekort som julegave

Er tiden løbet fra dig, kan du vælge at købe et gavekort i julegave. Hos Kings & Queens er der ingen tidsfrist på bestilling af denne julegavetype. Du får den nemlig leveret til din mail med det samme og kan efterfølgende printe gavekortet ud og pakke det fint ind. Et gavekort er i øvrigt altid et godt valg, når du skal købe julegaver online. Først og fremmest fordi modtageren således selv kan bestemme, hvad der skal lægges i indkøbskurven. Gavekortet kan også bruges som delbetaling af en ordre, så modtageren af din julegave kan købe sin ønskede jakke eller yndlingsjeans billigere, end hvis vedkommende selv skulle betale hele beløbet. Køb gavekort til Kings & Queens her